Afbeelding van monteurs bij een fontein

over ons

Drinkwater: net zo bijzonder als dat het gewoon is. Je drinkt het, je kookt erin en je doucht ermee. Je gebruikt het om te wassen en om te poetsen. Het meest veelzijdige product ooit. Van de bron tot aan de kraan in je huis. Het lijkt zo gewoon, maar achter deze kraan gaat een hele bijzondere wereld schuil. En die wereld is ons werk. Water, de puurste vorm uit de natuur, klaargemaakt voor consumptie.

werken aan water

Dagelijks werken ruim vierhonderd watermakers aan ons Limburgse drinkwater. Zo zorgen we voor schoon, veilig en lekker drinkwater voor alle Limburgers. Iets heel gewoons wat eigenlijk best bijzonder is. En dat doen we met passie voor water en vakmanschap.

Watermakers werken in de meest uiteenlopende functies; van techneuten en monteurs tot IT-specialisten en administrateurs. Samen zetten we ons iedere dag in om het beste in Limburg en in onszelf naar boven te halen. In een werkomgeving die eigen initiatief omarmt, stimuleert en ondersteunt én waarin jij telt als persoon. Omdat je graag van betekenis bent, voor WML en voor de samenleving.

de bijzondere wereld van wml

Meer over wml
Werkende monteurs

word watermaker

breng jezelf mee

Vacatures