Afbeelding van monteurs bij een fontein

over ons

Drinkwater: net zo bijzonder als dat het gewoon is. Je drinkt het, je kookt erin en je doucht ermee. Je gebruikt het om te wassen en om te poetsen. Het meest veelzijdige product ooit. Van de bron tot aan de kraan in je huis. Het lijkt zo gewoon, maar achter deze kraan gaat een hele bijzondere wereld schuil. En die wereld is ons werk. Water, de puurste vorm uit de natuur, klaargemaakt voor consumptie.

werken aan water

Dagelijks werken ruim vierhonderd watermakers aan ons Limburgse drinkwater. Zo zorgen we voor schoon, veilig en lekker drinkwater voor alle Limburgers. Iets heel gewoons wat eigenlijk best bijzonder is. En dat doen we met passie voor water en vakmanschap.

Watermakers werken in de meest uiteenlopende functies; van techneuten en monteurs tot IT-specialisten en administrateurs. Samen zetten we ons iedere dag in om het beste in Limburg en in onszelf naar boven te halen. In een werkomgeving die eigen initiatief omarmt, stimuleert en ondersteunt én waarin jij telt als persoon. Omdat je graag van betekenis bent, voor WML en voor de samenleving.

Video: WML

de bijzondere wereld van wml

Water is de basis van al het leven op aarde. Als WML zorgen wij in Limburg al bijna 100 jaar voor jouw drinkwater, het is onze oorsprong. Wij leveren drinkwater van perfecte kwaliteit, dat altijd vers is en lekker smaakt. Dit doen wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar. Drinkwater uit de kraan lijkt misschien heel gewoon, maar is eigenlijk heel bijzonder. Er komt namelijk heel wat bij kijken om het te maken. Met de nodige uitdagingen in de toekomst, werken we bij WML niet alleen aan schoon drinkwater voor nu, maar ook voor de generaties na ons. Dat voelt goed en daar wil iedereen bij WML zijn of haar steentje aan bijdragen. Dát maakt het werken bij WML zo bijzonder en boeiend.

WML voelt als een grote, hechte familie. Met ruim vierhonderd watermakers die elkaar helpen en stimuleren. In een werkomgeving met ruimte om te groeien en het beste in elkaar naar boven te halen. En waar we ontspanning en lachen met elkaar minstens zo belangrijk vinden. Word daarom ook watermaker bij WML en breng dan vooral jezelf mee.

Een bijzonder product verdient een bijzondere inzet. En die inzet mag best beloond worden. Daarom kun je bij WML rekenen op spetterende arbeidsvoorwaarden, met onder andere een mooi salaris, een flexibel inzetbaar persoonlijk budget, een royaal aantal vakantiedagen, flexibele werktijden, veel mogelijkheden voor opleiding en omscholing, faciliteiten voor thuiswerken en natuurlijk dagelijks schoon, veilig en lekker drinkwater.

Meer over wml
Werkende monteurs

word watermaker

breng jezelf mee

Vacatures