JFIF File

Projectmanager Infra

Henny Moonen is een echte teamman. Gelukkig maar, want een projectmanager bij WML werkt altijd in een team. Hetzelfde geldt voor de fanfare: de mooiste muziek maak je samen. Dat samenwerken zit bij Henny in de genen. Hij is niet alleen de vrolijke noot, hij is dé verbindende factor tussen mensen en projecten. “Voordat ik bij WML werkte, had ik nog nooit van WML gehoord. Water kwam gewoon uit de kraan. Punt. Nu zie ik dat heel anders. Er komt enorm veel bij kijken. Als projectmanager deal je daar dagelijks mee, het is nooit saai. Naast dat water mijn werk is, reinig ik er ook mijn bugel mee en na de repetitie drinken we uiteraard ook graag een glaasje water met z’n allen 😉."

Video: Werken bij WML - Projectmanager

Projectmanager bij WML

“Projecten bij WML zijn heel divers. Denk aan het aanleggen van leidingen en het managen van geautomatiseerde systemen, tot aan het coördineren van grote projecten, zoals de waterontharding van Zuid-Limburg. Hiervoor bouwden we twee grote productielocaties met een aantal kleinere installaties eromheen en alles wat daarbij komt kijken. En als zo’n project dan klaar en geslaagd is en niemand klaagt erover..., dán ben ik oprecht trots op ons team. Dat hebben we dan toch maar mooi gefikst.”

Breng jezelf mee

“Muziek stroomt door mijn aderen. Mijn overgrootvader, mijn opa, mijn vader, mijn ooms, mijn zus en mijn kinderen spelen of speelden allemaal bij de fanfare. Een hele sociale club, je maakt er vrienden voor het leven. Mijn fanfare is de Koninklijke Fanfare St. Caecilia Hulsberg. Hier speel ik de bugel en ben ik de voorzitter. Ik vind het belangrijk om iedereen bij elkaar te brengen en te houden. Soms merk ik dat iemand minder vaak komt, dan ga ik even een babbeltje maken. Dat stukje verbinding, zowel privé als op het werk, dat zit wel in de aard van het beestje. Naast mooie muziek maken, wil ik gewoon dat iedereen een leuke tijd heeft met elkaar. De fanfare is er voor iedereen, om van te genieten, net als van lekker drinkwater.” 

persoonlijke verhalen